Korset - Veien til Gud

Korset - Veien til Gud

fredag 8. august 2014

9 august 2014 - hva er antisemitisme?

Jeg har en serie regissert fra krigen som heter "Band of Brother". Det som er interessant i filmen, er den neste siste DVD`en, der hvor de befrir jøder fra en konsentrasjonsleir. Se filmen her.


Det som også er interessant, er at ingen i byen, altså den nærliggende byen som vill innrømme at de har visst noe om det eller at de er med i SS (enda så måtte de fleste ha visst om det). Så den amerikanske armeen bestemmer seg for å gi dem en skikkelig utdannelse og sender hele byen til å rydde opp. Da får man se det de "ikke visste" og måtte rydde opp i likhaugen.

Enkleste måten å forenkte dårlig samvittighet/krigsforbrytelser er å leve i selvfornektelse. Iallefall om du selv "bare" har sett det, og ikke gjort noe. Atså en såkalt passiv tilskuer. Men du er skyldig allikevel. Hitler kunne ikke gjøre noe om han hadde fått motstand mot seg. Ett eks. er når en del jødiske menn, som var gift med tyske damer ble satt i fengsel. Da troppet disse modige damene opp foran politistasjonene og marsjerte frem og tilbake og protesterte høylydt helt til mennene ble sluppet løs. Hadde alle tyskerne gjort dette, så hadde Hitler hatt innskrenket makt til å gjøre det han gjorde.

Fordi hele det tyske samfunnet ble influert av løgner gjennom hele 30 tallet. Så var denne
Bilde fra Oslo under krigen
antisemitismen en ren gift og smittsom som spredte seg til de omkringliggende landene, også til Norge. Man kunne man lese på en jødisk butikk i Norge, skrevet på vinduet "Jøder dra til Palestina", og nå så finnes det mange stemmer som sier at de må dra ut av Palestina. Så hvor skal jødene kunne være og eksistere?  Historien viser at de stort sett ikke er velkommen noen steder. Sinnet og hatet mot det jødiske folket har alltid ligget som en understrøm i de fleste samfunn, og spesielt i dårlige tider, så har det en tendens til å "poppe" opp. Da trenger samfunnet en syndebukk, og jødene passer da til det formålet.

Og når vi nå observerte den siste krigen som Israel hadde mot terror, så merket jeg ett antisemistisk lite (eller stort) hode som stakk sine tentakler opp. Spesielt i NRK. Dette minner mye om hva som skjedde i 30 årene, og som en klok mann sa, har man ikke lært av historien, så er man dømt til å gjenta den.

Og majoriteten av det tyske folket, hvor muligens majoriteten visste om dødsleirene, og alle visste iallefall om hatet som myndighetene utførte mot jødene, så var det likevel en stor åpenbaring etter krigen om hva Hitler egentlig gjorde. Holocaust fikk tyskerne til å krympe seg mange tiår etter. Og offiselt, så har de mer enn noen annen nasjon tatt avstand fra det, men uofisielt så har det funnet understrøms antisemittisme. Eks. når nynazister går tog, så kommer politiet og arresterer de. Og etterpå så slipper politiet dem løs med nesten en oppmuntring (en jødisk reporter hadde influert gruppen og kunne fortelle hva han så).

Definisjon av antisemitisme

En antisemitt er "en som er fiendtlig innstilt til eller motstander av jødene" (Kilde:The Oxford english dictionary 2 utg. (Oxford: Clarendon Press, 1991). - en som "diskriminerer jøder" (Kilde: Collins Dictionary og the English language(Sydney: William Collins Sons & Co, 1979)) Å være antisemittisk er "å ha vist fordommer mot jøder" (kilde: Websters Unabriged Dictionary). Og antisemittisme blir definert som "et hat mot jødene og anvendelsen av dobbeltmoral når man behandler jødene". (Kilde: "The UN antisemitism resolution," Jerusalem Post, 13 mars 1994). 

Antisemitismen i praktisk
Når jeg leser og ser på NRK, så kan jeg ikke unngå å se og forstå at deres reportasjer er full av antisemitisme, fordi det bygges på følelser og de fakta som kommer frem, er såpass vinklet og feilfokusert at den vanlige mannen i gata ikke forstår hva som egentlig skjer nede i krigen.

Men alle fornekter at de driver med antisemitisme. De mener det er en tøff påstand, fordi det gjelder bare de som hater jødene. Men ser vi på definisjonen av hva antisemitisme er som jeg har beskrevet over, så handler det ikke om nazistiske folk som roper drep jødene eller som fysisk går til angrep på dem. Men også de som fyrer opp under det ved å manipulere følelser ved dobbeltmoral, ha fiendlige holdninger og diskriminerer dem. Husk at NRK har stor makt, og ved denne makten, så fyrer de opp under de svake og ikke minst arabere som fra før er vokst opp med å lære å hate jødene.

Og for å ha en unnskyldning, så peker vi på det palestinske folkets lidelser, og så rettferdiggjør vi alt. Men det gjorde jo Hitler også, for å ha en unnskyldning for sine handlinger. Han leste bla "Sions Vise Protokoller" og skjønte at "jødene forsøkte å styre verden" ("Sions Vise protokoller" er ren antisemistisk materiale lagd av den tsariske styret i Russland), akkurat som Gro Holm i NRK påpeker i sine reportasjer (noe som er en antisemitistisk løgn. Feks. Den Nye Verdensorden som har ett mål av å styre verden og forsøker å gjøre det, blir drevet av Rockefeller familien, og de er ikke jøder) Og derfor så hadde Hitler unnskyldningene han trengte for å peke på tyskernes problemer: Jødene. Så Hitler anklager ljomer enda mellom våre fjell, men nå på en snedig akademisk måte ved å peke på Israels "urettferdige" krig. Men sannheten er at Israel vet at om de ikke forsvarer seg, så blir det mål for arabiske dødsleirer. Mange arabere, og ikke minst Hamas, har sverget på å tillintetgjøre jødene og gjøre ferdig det ikke Hitler klarte.


Palestinsk antisemittisme med støtte fra NRKOg NRK peker på at palestinernes problemer er Israel (Israel, som blir styrt av jøder (med rett for arabere å delta)). Enda det er bevist at den største fienden palestineren har, er palestineren selv. Og deres dødstall har ingenting med jødiske soldater å gjøre, selv om israelere skjøt raketter/skudd som gjorde at de døde. Det er som å si at den norske motstandsbevegelsen var en gjeng mordere, ettersom de drepte tyskere og overløpere. Skal man være rettferdig, så må man også ha krigsrett mot de allierte bomberne under 2 verdenskrig som la tyskland i ruiner og drepte masse barn, kvinner og familier.

Nå er det bevist at palestinerne har håndbøker for hvordan de skal få Israel til å skyte tilbake på deres ramper midt i folkerike områder. Hamas hater sitt eget folk. Men det nekter NRK å skrive noe om, enda jeg vet at de vet det. Derfor kan jeg også kalle NRK reportasjer fra krigen på Gaza som antisemittisk søppel . Det er ikke en hard påstand, men en rettferdig påstand. Fordi det finnes lite eller ingen balanse i deres artikler (med noen få hederlige unnatak), og dermed pisker de opp til jødehat i Norge. Og så skjønner vi ikke hvorfor Antisemtismen sprer seg i Europa. Nei, man vill vel ikke skjønne det akkurat som tyskerne, før dødsleirene hadde gjort sitt. Skal vi først få dårlig samvittighet etter at jødene har blitt massakrert...?
Det skjedde etter krigen for mange, men England fortsatte sin antisemittiske handling ved måten de behandlet overlevende etter krigen (ved å stanse folk å komme til Palestina, og en god del overlevende fra dødsleirene døde av ubarmhjertige engelske soldater) og i Polen fortsatte de å forfølge jøder etter krigen. Det finnes ingen tegn på at antisemitismen er død, fordi den ligger inni vårt eget hjerte. Menneskets ondskap kan bare drepes ved korsets tre, der Jesus døde for all verdens synd.

Forbannelsen og velsignelsen
NRK og andre medier, også nedover i Europa, er med å skape antisemitiske handlinger mot jødene fordi de har makt til det. Men resultatet kan bli brå død og ødeleggelse. Vi må huske på en annen ting: At grunnen til at jødene overlever stort sett alt, er fordi det finnen en Gud. Og Gud har bestemt, å beskytte sitt folk innenfor sine lands grenser. De som hater jøder og gjør antisemittistiske handlinger, sår bare til sin egen undergang. Da Tyskerne satte jødene bak piggtråd, så satte Gud Tyskerne (Øst-Tyskland) innringet i piggtråd til og med 1988. Alt hva vi gjør mot jødene, får vi tilbake i fullt mått. Velsigner vi, så får vi velsignelser, forbanner vi, så får vi forbannelser tilbake. 1 Mos 12:3.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar