Korset - Veien til Gud

Korset - Veien til Gud

onsdag 30. juli 2014

30 Juli 2014 - en ny tid

Profetisk tror jeg at vi er inn i en ny tid, dvs. sånn som vi forstår nasjonene, infrastrukturene og systemet rundt det, vill omveltes. 

Krigen på Gaza har allerede vekt ett enormt sinne i vår vestlige verden og vi kan lese her på Karmel.net:

"Minner om 1933…
Knesset sammenkalte til et hastemøte mandag for å diskutere den drastiske økningen i antisemittismen som har oppstått etter utbruddet av krigen mellom Hamas og Israel. Det er spesielt i Europa at antisemittismen har nådd nye høyder. Vladimir Sloutzker i Den israelsk-jødiske kongressen sa at de ikke siden Holocaust har sett så mye antisemittisme som i dag. –Det vi nå vitner er potensielt begynnelsen av et nytt Holocaust, sa han."
Og vi vet at 30 tallet la grunnen for 2 verdenskrig og holocaust. Dette må ses som ett tegn for at vi nærmer oss den 3 verdenskrig.

Spørsmålet er om denne krigen i midtøsten er en liten begivenhet som setter i gang en større en. En dominoeffekt. Ondskapen er veldig stor og det skal så lite til før man setter igang større kriger med flere land innblandet.
Vi har spenninger mellom Kina og Japan, vi har spenninger i Ukraina og det finnes endel spenninger mellom India og Pakistan. Når det gjelder situasjonen i Ukraina, så virker det som om USA har hatt sine lange fingrer inn krisen, og Russerne som vet at uten Ukraina, så er de ganske forsvarsløse pga Karpatene fjellkjeden. Bak alt står Den nye verdensorden, en anti-kristelig organisasjon ledet av okkulte og New Age rørelser, de prater om fred, men bygger opp til krig.

Nå er det ikke lett å spå hva som kommer til å skje og hvordan og når. Ting vill skje når ting er moden for det.
Samtidig så er det Gud i himmelen som holder tilbake ondskapen. Hadde ondskapen fått lov til å gjøre hva de ville, så hadde menneskene utslettet hverandre for lenge siden. Men Gud tillater det ikke, før tiden er moden for det. Før syndebegeret er fullt. Og tiden for det er nær. Noen nasjoner har allerede fullt syndebeger, andre begynner å nærme seg.

Å være en kristen i det som kommer, kan være tøft. Men samtidig så vill Gud redde de trofaste som hengir seg til Ham og lar Han være deres skjulested. Vi har salme 91. 

Jeg tror personlig at tiden for Matteus 13 vill oppfylles. Dvs at det gode kornet og ugresset vokser opp og er klar for innhøsing. En tid av vekkelse, trengsler og innhøstning. Og de som ikke ønsker å ta imot det evige livet, vill herde seg og bli enda ondere. Etter det kommer Herren og henter hjem sin menighet. Og da vill garantert 3 verdenskrig bryte ut.

Kjenner du ikke Jesus, så be Han komme inn i ditt hjerte. Be Han tilgi alle dine synder. Så er du Guds barn. Følg så Han uansett hva det vill koste. Og du vill få evig liv i det himmelske.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar