Korset - Veien til Gud

Korset - Veien til Gud

lørdag 19. juli 2014

18 juli 2014 - Mellom nå og katastrofen - Del 5 - Dårene tenner en gnist

Artikkelen kan leses her.

Jeg hadde tenkt å skrive om hvordan Gud griper inn i de onde planene til Illuminati, men noen timer etter at jeg skrev gårsdagens stykke, ble MH-17 skutt ned. Min første tanke var at Gud virkelig hadde grepet inn i konflikten i Ukraina. Men jeg ønsker å se hvordan ting utviklet seg.


Og utviklingen ventet på meg da jeg våknet i morges, her i Taipei. Det er noe uhyggelig rundt denne hendelsen, og jeg tror at det er klart for meg at disse Illuminati dårene har "tent en fyrstikk i en bombefabrikk".

I morgen blir det en flott mulighet til å vise hvordan Gud rister albuene av Illuminati dårene, samtidig stikker en tommel i øyet på Lucifer.
-------------

Mellom nå og katastrofen - Del 5 - Dårene tenner en gnist
Det er et sett av omstendigheter som førte til nedskytingen av MH-17. Noen av disse forholdene er normale ved moderne krigføring. Dessverre er det noen uhellige detaljer som bør få deg til å stille spørsmål ved rapporteringen fra hovedstrømmen i media. Men, la oss gå over til "normale" ting først.

En ulykkes hendelse i krig
I konflikter som dette, er det alltid en "opptrappingsfase '. Den ene siden bringer inn våpen for å motvirke våpen mot den annen side. Den andre siden unngår det nye våpenet og får tak i ett annet våpen. Den første siden bringer inn enda et annet våpen ... også videre ... også videre ... også videre.

Når Kiev lanserte sitt angrep på separatisten Novorossiya bevegelse - eller Federal State of Novorossiya - Ukrainas regjering sendte inn tropper via fly og helikopter. Også begynner de å bruke kamphelikoptre. Separatister svarte med skulderfyrte anti-fly raketter.

Opptrapping på slagmarken
Når disse mennesklige bærbare luft-forsvarssystemer (MANPADS) kom inn i konflikten, svarte Ukraina med forskjellige taktikker som inkluderte høytliggende flyvninger. MANPADS har bare en rekkevidde på 13 000 meter, så transporter og bombefly flyr i de høydene som er trygge. Det er hva de gjorde.

Separatister svarte med å bringe inn en luftvernsystemet kalt BUK missilsystemet . Det er et gammelt system, men god nok til å ta ned de aldrende transportflyene og det ukrainiske flyvåpenets bombefly. Faktisk, er det muligens det de hadde gjort, bare dagen før, da de skjøt ned en Su-25 på onsdag.
                  Plassering av flyulykke med sammenligning mellom luftvernsystemer. (Via ZeroHedge.com)

Hendelser på slagmarken
Så, i går, da separatistene i Donetsk så en ganske stor blip på sin radarskjerm, på em kurs over deres posisjon, så antok de at det var en Antonov An-26 fra den ukrainske flystyrken . Så skjøt de den ned. Dessverre, de tok feil.


Det andre problemet er at mannskapene som bemannet BUK missilsystemet var sannsynligvis ikke så veldig erfarne operatører - ettersom utstyret var nok en eldre versjon som kom fra ett ukrainsk militærdepot.

Den illevarslende delen
Den delen forklarer hvordan dette var en ulykke.
Men det finnes mørkere detaljer som peker til noe langt mer uhyggelig.

Kiev skriver bevis på opptak før det skjer
Det første problemet oppstår når du ser hvor raskt den ukrainske regjeringen i Kiev sendte ut sine "bevis" på at det var russerne / separatistene som hadde skutt ned MH-17. Det var sent på kvelden her i Taipei, og jeg var overrasket over hvor fort de kom ut med et lydopptak av det som skjedde. Men, det er et problem med denne innspillingen.

Det ble opprettet dagen før flyet ble skutt ned.

Her er et skjermbilde av opprettelses detaljer av det 'ukrainske Beviset':


Beviser at den ukrainske 'innspillingen' var en fabrikasjon (via zerohedge.com)


Lukter du ugler i mosen?

Men, det er mer.

MH-17 gis beskjed om å fly over ett farlig luftrom
Nå finner vi ut at MH-17 hadde blitt viderekoblet fra sin normale fly korridor.

Hvorfor fløy MH-17 i en bane som avvek fra sine vanlige rutine flyvninger?

Når du legger til det faktum at pilotene i MH-17 var i kontinuerlig kontakt med ukrainske flykontrollen, kan du begynne å vurdere det verste.

MH-17 hadde blitt viderekoblet fra sin normale flygebane. (Via zerohedge.com)

Klikk på bildet for å se det i et eget vindu. )

Det ser ut til at flystyrten av dette flyet ikke er helt tilfeldig som man kan tro.

Andre fly Unngikk Ukraina den dagen

Ifølge The DailyMail.co.uk , var dette flymønsteret for fly i området:

               Flight mønsteret rundt Ukraina for den 17 juli 2014 (via dailymail.co.uk)


Hvis alle andre fly skulle unngå Ukraina ...

Hvorfor instruerte de ukrainske flygelederne  MH-17 for å fly over luftrommet som de visste var farlig - i ett luftrom som det allerede hadde blitt skutt ned et fly dagen før?

Mulig attentat
For å legge til en mer illevarslende punkt, så er dette fra Russia Today:


Vladimir Putin fløy hjem på en del av den samme ruten som MH-17, ca tretti minutter i forkant av dødsdømte malaysiske Boeing 777.

Kan dette ha vært et attentatforsøk?

Jeg tviler seriøst på det, men du kan forestille deg hvordan folk vil begynne å koble sammenhenger her.

Den spanske flyglederen

Vi har også denne rapporten:

Denne Kiev flygelederen er en borger i Spania og jobbet i Ukraina. Han ble tatt av jobben som en sivil flygeleder sammen med andre utlendinger umiddelbart etter en Malaysia Airlines passasjerfly ble skutt ned over det østlige Ukraina og drepte 295 passasjerer og mannskap om bord.
Flygelederen foreslo i en privat evaluering og basere den på militære kilder i Kiev, at det ukrainske militæret sto bak nedskytingen. Radar data ble umiddelbart beslaglagt etter at det ble klart at ett passasjerfly ble skutt ned. - ETURBONEWS via Infowars

Dessverre kan vi ikke - i dette øyeblikk - vite om dette er sant.

DAHBOO7
Forresten, hatten av for DAHBOO7 , som peker ut problemer med hendelsene rundt Downing av Malaysia Airlines Flight MH-17. Han gjorde en god jobb ved å forklare noen av de mistenkelige elementer rundt denne situasjonen. Han fikk meg i riktig retning, og jeg setter pris på det.

God jobb, Justin.

Som jeg sa i går ...
Som jeg sa i går, mens MH-17 lastet opp og gjorde seg klare til å ta av:

Som de globale, NWO Eliten setter sine planer i drift, som de kjemper med hverandre om hvem som skal styre verden ...

Har de forstår hva disse løse kanoner kan gjøre?

Det er en interessant tanke, og det er mer løse kanoner enn bare islamske terror wannabes (som ønsker å gjøre noe, men mangler talent til å utføre det). Det er alle typer mennesker som burde ha presset denne knappen ... i stedet for ... Den . Beskjeder blir levert til feil adresser, og telefonsamtaler blir ikke plukket opp. Møter skjer ikke når de skal. Hemmeligheter blir hvisket til feil person.

Massevis av små ting skje som roter til planer og strategier. Mange ting.

Verre, jeg tror ikke Illuminati virkelig vet hva de gjør. De er egentlig bare gløgge dårers spill med fyrstikker, mens kanoner rulle rundt løst på dekk. Men det er noen som vet hva Han gjør.

La meg gjenta det siste bit:
Men det er noen som vet hva Han gjør.

Denne noen er Gud, og jeg ville snakke om Ham i dag. Men, jeg tror at det er hensiktsmessig å henvise til Guds planer i morgen, samtidig som jeg forsøker å gjøre en helg sammendrag av denne serien.

Dårene har tent en fyrstikk (strid)..

... Men Gud har kontrollen

(Det er en kobling. Gjør mer enn bare å tenke på det.)
-------
Det er et par andre kilder som har hjulpet langs veien:
Jeg har aldri kilde beforeitsnews.com , men de satte meg i riktig retning.
-------
Hvis du finner en feil i mitt resonnement, har et spørsmål, eller ønsker å legge til dine egne synspunkt, legg igjen en kommentar på nettstedet . Dine innspill er virkelig velkommen.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar