Korset - Veien til Gud

Korset - Veien til Gud

fredag 18. juli 2014

17 juli 2014 - Mellom nå og katastrofen - Del 4 - Løse kanonerArtikkelen kan leses her.

Etter hvert som trykket bygger seg opp mot krig , kan hendelser som inntreffer antenne en konflikt på en måte som var "ikke-planlagt". Vi har sett dette gjennom historien, og vi ofte fokuserer på disse hendelsene som kommer fra 'venstre felt' - uten å realisere selve kilden. Når historien registrerer starten på tredje verdenskrig, vil alle heller fokusere på noen mindre.

Noe vil skje, som en fyrstikk som antenner en veke på en bombe, som vil blåse istykker hele verden. Vi vil konsentrere oss om hendelsene før, men hendelsene før eksploderer ikke. Det er Jeg har allerede snakket om bombene som har blitt lagt nøye ut, klar for det riktige øyeblikket for den Globale Eliten til å fyre dem av. Men, flere enn bare Eliten har en kamp. Og, vi ofte referere til disse typer mennesker som "løse kanoner".

Mellom nå og katastrofen - Del 4 - Løse kanoner
Når folk snakker om årsaken til første verdenskrig, de refererer de vanligvis til drapet på erkehertug Ferdinand .

Vil det overraske deg å vite at det ikke var hans død som var årsaken til første verdenskrig?

Vel, det er på grunn av noe som kalles Populær Historie. Populær historie er en fiksjonalisert versjon av fortiden, skrevet av seierherrene fra krigen. Det har noe sant i det, men det er ikke sannheten. Men, jeg skal jage den kaninen en annen gang.

Årsaken til 1 verdenskrig
Årsaken til første verdenskrig var det osmanske riket. Det smuldret opp, og landene i Europa hver ville ha en bit av den deilige kaken. Videre, de visste også at den første til "å hoppe" vil få det største stykket. Så, alle skuet hverandre mens de manøvrerte seg for best posisjon.Og alle var på utkikk etter det rette øyeblikket til å lansere sin krig.

Tro det eller ei, men alle må studere 1 verdenskrig, hvis de skal være seriøse i å studere en kjernefysisk krigs strategi. Det er den beste virkelige verdens atom scenario som vi har. Den første til å lansere sitt angrep ville ha størst sjanse til å overleve, og den beste sjansen til å få det de ønsket. Og førkrigs våpenkappløpet var et speilbilde av den kjernefysiske våpenkappløpet i den kalde krigen.

Serbiske løse kanoner
Så, når en ung serbisk nasjonalist kom ut av mengden, løp opp til bilen til den østerrikske erkehertug, kom frem og skjøt Franz Ferdinand ... men det var ikke årsaken til krigen.

Det var hendelsene før.

For å si det på en annen måte, serberne var den løse kanonen.
 Hvilken løse kanoner har vi som ruller på dekket på vårt skip?

Forresten, refererer "løs kanon" til seilskutetiden, når kanonene ble sikret med tau eller kjetting. Skulle en kanon skli ut av sin oppholdsplass, ville det rulle rundt på dekket på skipet på en uforutsigbar måte - og drepe og skade mennesker og skipet, ettersom bølgene kastet alt rundt..

Våre løse kanoner
Dessverre har vi en virkelig stor en som truer med å synke skipet:

radikale Islamister

Nå kan ikke alle islamske radikalere bli klassifisert som "løse kanoner". De mest vellykkede radikalere bære bånd og har vært godt betalt for å stå der de er. Faktisk ganske mange av disse "islamske Radikalere ' er ikke muslimer i det hele tatt.
 For eksempel har vi fanget CIA og MI6 gutta iført keffiyehs , som utga seg for muslimer mens de skjøt opp i nabolaget .

Saken om islamske radikalere er at de har en dårlig vane med å lese Koranen og gjør ting på sin egen måte. Når du har gitt disse gutta våpen og penger, og ... vel, det er vanskelig å si hvem eller hva de vil gå etter.

Ved grensen til Mexico - Tosh Plumlee
Jeg nevner alt dette på grunn av en video som jeg hørte på i går kveld. Jeg fikk det fra Steve Quayle , og han plukket den opp fra Lyn Leahz . Lyn fikk det fra Leading Edge Radio , i et intervju med Tosh Plumlee av Keith Hardin i den første uken i juli.

Her er intervjuet:
Vimeo Link: http://vimeo.com/100280872

Tidligere CIA-agent avslører oppsiktsvekkende opplysninger

Her er linken til Lyns artikkel:

Tosh Plumlee avslører ganske stor og interessant informasjon om de islamske radikale som strømmer over grensen fra Mexico.

Hvor mange av dem planlegger terrorangrep på en lite strengt budsjett?
... Ett Angrep som selv den Globale Eliten ikke kan forutse?

Løse kanoner strømmer over grensene
Husk at man ikke behøver en rakettforsker for å bygge en bombe. Noen som er skikkelig trent kunne gjøre dette med vanlige ingredienser.

Enda viktigere ...

Har vi en hær av femtekolonne opprørere som har krysset grensen?
Samtidig som den globale, NWO Eliten setter sine planer i drift, og mens de kjemper med hverandre om hvem som skal styre verden ..
.
Har de forstår hva disse løse kanoner kan gjøre?

Andre løse kanoner
Det er en interessant tanke, og det er flere løse kanoner enn bare islamske terror wannabes (som ønsker å gjøre noe, men mangler talent til å utføre det). Det er alle typer mennesker som burde ha presset denne knappen ... i stedet for ... Det .Post blir levert til feil adresser, og telefonsamtaler ikke blir plukket opp. Møter skjer ikke når de skal. Hemmeligheter blir hvisket til feil person.

Massevis av små ting skjer som roter opp planer og strategier. Masse ting.

Verre, jeg tror ikke at Illuminati virkelig vet hva de gjør. De er egentlig bare gløgge aper som spiller med fyrstikker, mens kanoner ruller rundt løst på dekk. Men, det er noen som VET hva Han gjør.
Så, la oss snakke om Gud, i morgen.

Er du klar for dette?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar