Korset - Veien til Gud

Korset - Veien til Gud

fredag 18. juli 2014

16 juli 2014 - Mellom nå og katastrofen - Del 3 - førkrigs Manøvrering

Artikkelen kan leses her.
______________________________

I min introduksjon til denne serien , snakket jeg om manøvrering som skjedde før andre verdenskrig. Og, er det klart for meg at vi er involvert i samme type manøvrering nå.


Problemet er at vi er i en mye, mye svakere posisjon vis-a-vis andre land. Før andre verdenskrig, eksporterte vi olje og ressurser til verden. Nå er vi importører - eller må være avhengig av dyr innenlandsk produksjon. Og vi er avhengige av fremmede for vår makt og velstand.
Og det har satt oss i en usedvanlig utsatt posisjon - en posisjon som Russland vil kunne utnytte.

Mellom nå og katastrofen - Del 3 - førkrigs manøvrering
De fleste av dere visste ikke at amerikanerne opprinnelig ikke ønsket å ta del av andre verdenskrig. Faktisk hadde de ikke engang ønsker å være en del av første verdenskrig. De var medfølende med britene, men følte at det var en dårlig idé å bli involvert i slike "utenlandske sammenfiltringer '. Men amerikanerne er følelsesmessig mennesker, og emosjonelle mennesker kan lett manipuleres.

Lusitania Og 1 verdenskrig
Det er der RMS Lusitania kom inn - et passasjerskip hvor de med vilje lastet den med våpen og ammunisjon, slik at den ville bli senket av tyskerne. Dette var "satt opp" for å dra Amerika inn i første verdenskrig

Tyskland publiserte inntrengende advarsler til folk om å ikke seile med Lusitania fra Amerika til Storbritannia, men folk ignorerte advarslene. Og 1198 passasjerer og mannskap gikk i døden. Når den tyske U-Båten lanserte sin torpedo var passasjerskipet dømt, men det var den amerikanske regjeringen som trakk den av.

Senkingen av Lusitania var mord, ren og enkel - av USA. Og, dykkere har nylig funnet bevis for at tyskerne hadde rett . Lusitania hadde våpen.

Den som satte opp denne operasjonen har blodet til passasjerene på Lusitania på sin hender - i tillegg til de 204 002 amerikanere som ble drept i første verdenskrig I. Det var mord, og våre mektige-oldefedre ble manipulert til å delta.

Pearl Harbor og andre verdenskrig
Deretter var det andre verdenskrig. Roosevelt ønsket en tredje periode, og oppsluttningen hans var sviktende. Så prøvde han Lusitania Opsjonen , men Hitler nektet å ta agnet. På samme tid provoserte Roosevelt japanerne. Japanerne forsøkte gjentatte ganger å finne en måte å opprettholde fred med Amerikanerne, men Amerika var fast bestemt på å dra Japan i krig med USA.

Amerikanske kryptografer hadde brutt japanske diplomatiske og militære koder, som gjorde dem i stand til å manipulere japanerne til krig. Det var også grunnen til at de visste om angrepet på Pearl Harbor på forhånd, og grunnen til at alle amerikanske hangarskip var borte fra Pearl Harbor da angrepet kom.

Roosevelt fikk sin krig, og 420 000 amerikanere døde .

Bevis for ugler i mosen
For en fascinerende analyse av denne oppkjøringen til andre verdenskrig, her er en flott video fra Ludwig von Mises Institute :
Teksten i den ovennevnte tale finner du her:

Det bokstavelig talt gjør meg syk å tenke på alt det onde som vi ble lurt til å delta i.

Var Japan og Tyskland forferdelig?
Selvfølgelig.

Trengte de å bli fjernet?
Selvfølgelig.

Men, amerikanerne bidro til å sette Hitler ved makten i første omgang. Bare ta en till på aktivitetene til Prescott Bush - George Bush Sr far . Og, Japan ville ikke ha vært desperat etter råvarer hvis vi ikke hadde blokkert Japan fra å få dem.

Ville det fortsatt være kriger, hvis dårene som vi kaller politikere ikke hadde lurt oss inn i dem?
Sannsynligvis, men med mindre tap av liv og langt, langt mindre tap av uskyldiges blod på våre hender. Vi tillater disse menneskene av ukjent opphav å styre, så jeg er ikke så sikker på at blod så lett kan vaskes bort.

Vår nasjonale vilje til å holde fri for utenlandske kriger og utenlandske forviklinger kan ikke hindre oss fra å føle dype bekymring når idealer og prinsipper som vi har kjært blir utfordret.Franklin D. Roosevelt

Forresten, uttrykket 'utenlandske forviklinger' kommer fra FDR, IKKE George Washington )

Nå, la oss se på hva som skjer nå.

Amerika Prøver å starte en verdenskrig til
USA prøvde en annen "Lusitania"-strategi ved å iscenesette et kupp i Ukraina, men Russland tok ikke agnet. Så, prøvde amerikanerne andre veier for å presse Russland inn i et hjørne, som forårsaket at Russland begynte å lete etter allierte.

Hvordan ser vi det?

Utviklingen av BRICS og BRICS bank.
La du merke til de avtaler som Russland har gjort i det siste?

Her er noen trekk ved Russland:
  • Investerings avtaler i Sør-Amerika.
Selvfølgelig CFR og US State Department likte selvfølgelig ikke det.
Så, hvordan reagerte USA?

Vel, sjekk ut hva våre kjære ledere legger opp til:

De ønsker at verdenskrig III skal ta vår frihet
Hvis du ser nøye på alt dette (og mer) vil du se et forsøk fra Amerika for å starte enda en tredje verdenskrig.

Hvorfor skulle Amerika ønsker en ny verdenskrig?

La meg svare på det med et annet spørsmål:
Har du lagt merke til hvor mye langvarig moralsk skade som skjedde i det amerikanske samfunnet under og etter disse krigene?

Jeg har sett det, og det er dypt urovekkende. Etter hver krig fant vi oss selv drivende lenger og lenger bort fra Gud.

Har du lagt merke til hvor mye frihet vi har tapt, samtidig for hver krig vi kjempet?
Jeg har sett det, og jeg er forferdet.

Vi ville ikke være i den knipen som vi er i dag, var det ikke for alle krigene som vi har kjempet i det siste århundret, og det moralske forfallet som fulgte. Vi har lidd gjennom et århundre med uendelig krig, og det har ødelagt oss.

Når da endelig missilene treffer oss, er alt de vil gjøre treffe ruinene av ett allerede for lengst dødt samfunn.

Som vi har forlatt Gud ...
... er det noe rart at han har forlatt oss?

Velkommen til verdens ende.

(Det er en kobling. Gjør mer enn bare å tenke på det.)
-------
Hvis du finner en feil i mitt resonnement, har et spørsmål, eller ønsker å legge til dine egne synspunkt, legg igjen en kommentar på nettstedet . Dine innspill er virkelig velkommen.
-------------
Klikk på følgende link og sjokk innboksen din med The Shock Letter :

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar