Korset - Veien til Gud

Korset - Veien til Gud

fredag 18. juli 2014

15 juli 2014 - Mellom nå og katastrofen - Del 2 - ISIS beveger seg


Artikkelen kan leses her.
Hovedstrøms Media (MSM) har skjult operasjonene så lenge ... vel, jeg tror ikke engang at våre oldefedre selv opplevde en ekte nyhetsformidling. Og, jeg synes det er interessant å kommentaere om hvor sårbar eliten er for befolkningen. De kan ikke oppnå sine mål uten vår stilltiende godkjennelse.

Det er derfor de trenger pressen for å forme dine synspunkter og holdninger, slik at du vil gi dem den støtten de trenger. De kaller dette Psychological Operations (psykologiske operasjoner) (Psyop), og det er utrolig effektivt. Og, i disse siste dager, driver og trapper opp sine PSYOPS å fullføre den jobben som de har startet.

Mellom nå og katastrofen - Del 2 - ISIS beveger seg
Da så rapportene i hovedstrømst media om hvordan ISIS planlegger ett nytt 9/11 angrep , luktet jeg en rotte - en stor rotte som bor i CIA-hovedkvarteret i Langley, Virginia.

9/11 Gjentagelse
I desember i fjor, tok jeg deg gjennom bevisene og bakgrunnen for CIA og Saudi engasjement i 9/11 . Det var en succefullt operasjon - meget vellykket. Og, når du har noe som er vellykket, så ønsker du å prøve igjen.

Selvfølgelig vil de fattige, hardt arbeidende psykopatenes oppgaver, med en slik krigslist ha en enda vanskeligere jobb denne gangen, fordi amerikanerne har allerede blitt noe ufølsomme av den første 9/11. Så, neste 9/11 må være "større og bedre", for å overbevise en krigstrett befolkning til å gå til krig, men igjen - akkurat som en heroinmisbruker som trenger ett stadig større "skudd".

Hva vil dette nye 9/11 se ut som?

Jeg vet ikke, men du vil få hint av den i hovedstrøms media som vill bearbeide deg. Og så ... BOOM.
Men, større enn 9/11

2 977 Mennesker døde  den 11 september 2001 . Så nå lurer du på hvor mange vil dø denne gangen. Uansett hva som skjer vil det være mye større, helt "fantastisk", og du vil være hensiktsmessig horribelt - og deretter en udåd..

Hvorfor trenger du å bli skremt og opprørt?

Fordi - på grunn av den amerikanske imperiet - vi trenger å gå til krig igjen i Midtøsten. Vi må gå inn og 'ta' de forferdelige ISIS mennesker, og alle andre som vi ikke liker - som i ... Syria .

Visuell ISIS
Her er dagens kart over ISIS:
Kart over ISIS kontroll

Kart som viser ISIS kontroll (Mørk Rød = Kontrollert; Lyse Rød = Gjør krav på) via Wikipedia
Lyset røde området til venstre i dette bildet er dette landet: 
Kart of Modern Day Syria

Det moderne Syria (2013) - via Wikipedia (Stakkars Syria vill ikke ha en sjanse. )

Som jeg nevnte i min artikkel Ordre fra Riyadh, oljedollar serien, MÅ det Amerikanske imperiet opprettholde økonomisk kontroll av råoljeproduksjon og distribusjon. Og, når USAs grep om oljedollar systemet svekkes, vil Amerika føle ett behov for å nå ut og hente det hun vil.

Fordi Saudi-Arabia er sårbar
Og, det hun ønsker, er her:
Kart over Saudi-Arabia og området rundt med jernbane inkludert.  Legg merke til Kuwait, Qatar og De forente arabiske emirater - alle OPEC-medlemmene.  (Via Wikipedia)

Kart over Saudi-Arabia og området rundt med jernbane inkludert. 
Notice Kuwait, Qatar og De forente arabiske emirater - alle OPEC-medlemmene. (Via Wikipedia)

Området ser ganske stort ut, men befolkningen i området er ikke så mye større enn befolkningen i Taiwan, der jeg bor nå. Faktisk ville Taiwan hatt en bedre sjanse til å vinne, hvis hun bestemte seg for å invadere Saudi Arabia.

Kan du forestille deg denne nyhets reportasjen?

I ett overraskende trekk, i dag, den Taiwanske hæren har overaskende rask invadert Kongeriket Saudi-Arabia og er på rask fremferd mot hovedstaden Riyadh. FNs sikkerhetsråd møttes i ett krise møte.....

Ok, så dette er litt latterlig, men det illustrerer hvor sårbare Saudi Arabia er for ... vel, nesten alle.

Saudi-Arabia sårbare for ISIS
Nå, ta deg tid til å sammenligne "Jernbaner i Saudi Arabia i 'kartet (over) med` Kartet over områder ISIS kontrollerer "(det første kartet).

La du merke til at ISIS er rett ved grensen til Saudi-Arabia?

Det er en god ting at ISIS og Saudi-Arabia har gode relasjoner med hverandre ...
... Nei, vent. De har de ikke.

Her er overskriften for tolv dager siden:


Jeg tror at saudierne har blitt litt nervøse av det monsteret som de selv hjalp til med å skape . Men, de bør ikke bekymre seg, fordi Amerika vil komme inn og forsvare saudiarabere fra ISIS. Prisen vill selvfølgelig være å opprettholde oljedollar systemet.

Amerika invaderer Midtøsten IGJEN
Du kan satse på at saudierne vil være glad for å bli enige, når de har "sett lyset". (Det er ingenting som å ha en pistol-mot-hodet, det vill da hjelpe deg med å se "lyset".)

Selvfølgelig vil alle som mener at enda en amerikanske land invasjon av Midtøsten, vil det etterlate nok en amerikansk okkupasjonsmakten i Syria, Irak, Jordan og selv Saudi Arabia.

Høres dette ut som noe du ønsker å være en del av?

Det neste spørsmålet er:
Hva vil skje mellom nå og denne tredje invasjon av Midtøsten utført av USA?

Vi har allerede snakket om en 9/11 gjentakelse . Og da starter "festen", men Amerika vil vente til alt har blitt ett stort rot før de går inn. Faktisk, vil USA trolig bli tvunget til å vente, fordi det kan ta tid før krigstrommene får effekt.

Midlertidige Hendelser
I mellomtiden vil sannsynligvis et par ting skje:

  • Damaskus blir sterkt skadet eller til og med ødelagt.
  • Israel vill forsvare Jordan.
Israel forsvarer Jordan
Israel og Jordan har vært stilletiende allierte i lang tid, og jeg har skrevet om dette på mange ulike plasser.

Visste du at Israel forsvarte jordanerne i 1972, da Syria var i ferd med å invadere Jordan?
Det er sant. Uten Israel, ville Jordan ikke ha eksistert i dag.

Og, hvis ISIS invaderer Jordan, Israel vil nok en gang komme til unnsetning til Jordans forsvar. Hvordan følger det vill få er det vanskelig å si, men det vil gi signaler til Midtøsten at Israel er et land som araberne kan stole på.

Damaskus ødelagt - Jesaja 17
Viktigere vil være ødeleggelsen av Damaskus. Den endelige kollapsen av byen kan ikke skje før etter en amerikansk invasjon, men det vil være første gang at Damaskus noen gang har blitt totalt ødelagt. Og det er der Jesaja 17 kommer inn:

Her er artikkelen som jeg skrev i april:

Prosessen med den fullstendige oppfyllelsen av Jesaja 17 er på vei, og det vil være en forferdelig ting å skue. Og vi, sammen med Saudi-Arabia og Tyrkia, vil være ansvarlig for det. Det er en virkelig en  ond ting som vi gjør i Syria nå.

Gog og Magog
Forresten, Damaskus kanskje likevel ikke være ødelagt før invasjonen av Gog og Magog (Esekiel 38 og Esekiel 39 ). Når alliansen av Gog og Magog invaderer Midtøsten, overalt de går vil alt bli ødelagt, og det kan tenkes at Damaskus ville ligge i deres invasjons planer.

Nå, det er et interessant poeng å legge inn her, fordi USAs invasjon av Midtøsten kan føre til dette:
 Du skal si: «Mot et land uten vern drar jeg opp, jeg går mot fredelige folk som bor trygt. Alle bor de uten murer. Bommer og porter finnes ikke.» - Esekiel 38:11

Etter å ha tilbrakt et tiår og en halv der, vet jeg at Israel er en av de mest tungt forsvart stedene på jorden. Gog og Magog ville aldri ha en sjanse mot den israelske hæren og flyvåpenet i dag. Israel er mer enn i stand - akkurat nå - for å ødelegge noen hær i verden, hvis hun ville. ( Taiwan ville ikke ha en sjanse. )

Israels Venstre forsvarsløs
Men, hvis / når Amerika invaderer og okkuperer Midtøsten ...
Tror du at Amerika vil fortsette å gi militær bistand til Israel?
Selvfølgelig ikke, spesielt etter at USA innfører en fredsplan som ingen hadde råd til å ignorere. Det ville være ...

Og, hvis imperiet Amerika utfører dette riktig (og, vil de sikkert prøve), så vill ingen i Midtøsten føle behov for ett militære - eller vil være alt for redde for amerikanerne til i det hele tatt ville tenke på det.

Selvfølgelig finnes det andre måter å gjøre Israel forsvarsløs, men USAs gjenerobring av Midtøsten vil bringe oss nærmere oppfyllelsen av Esekiel 38 .

Når Amerika er ødelagt
Vi er nå tilbake til forrige ukes serie om ødeleggelsen av Amerika . Hvis / når Amerika blir angrepet med ett EMP våpen ...

Hva skal da amerikanerne gjøre med alle disse troppene i Midt-Østen?

Ta dem hjem, om mulig. Og, hvis de ikke kan ta de hjem, ville de være helt uten logistisk støtte og "hakkemat" for alle som teks. Iran som ønsker å utslette dem.

Sluttresultatet vil være ett forsvarsløst Israel som ville føre til oppfyllelsen av Esekiel 38 og Esekiel 39 - invasjonen av en stor allianse som vi kaller Gog og Magog .
(Det er en kobling. Gjør mer enn bare å tenke på det.)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar