Korset - Veien til Gud

Korset - Veien til Gud

søndag 20. juli 2014

19 juni 2014 - Mellom nå og katastrofen - Del 6 - Gud


WEEKEND SHOCKCAST: Mellom nå og katastrofen

Det kommer til å være svært vanskelig å finne ut hvordan og hvorfor MH-17 ble skutt ned. Med all den desinformasjon for å få vår oppmerksomhet ved falske fortellinger, vil det ta tid å skille fakta fra fiksjon. Selv å finne ut om dette var bevisst eller en ulykke, vil ta tid.

La du merke til at Obama-administrasjonen var ikke helt klar til å gråte tårer for krigens hunder ?

Det betyr ikke at Nedskytningen av MH-17 ikke var tilsiktet. Det er bare et tegn på at Obama ikke var klar, og famlet. Vi får se hva som skjer.

Uansett hva som kommer etter, jeg hører krigens hunder. De er mye nærmere enn du tror.
-------------
Mellom nå og katastrofen - Gud har kontroll
Når vi tenker på hva som kommer etterpå, aldri glemme at Gud har kontroll. Og, vil han vinne dette 'sjakk trekket " mot Satan. Og han vil gjøre det med fullbyrde dyktighet og nåde, og ødelegge Satan så effektivt at vi vil bli overrasket over hva Gud har gjort.

Hvorfor denne konkurransen mellom Gud og Satan eksisterer, i det hele tatt, er et komplett mysterium. Det er vanskelig for meg å forestille meg en grunn for hvorfor Gud ikke ville skvise Satan som ett insekt.. Men, jeg er fornøyd med at Gud har sine grunner, og at de er fullkomne.

Gud hisser opp satan
Så, vær aldri redd for Illuminati eller noen av hennes søstre. De er gløgge dårer som leker med fyrstikker i en bombefabrikk. Og sjelden klarer de å utføre planene sine som de vill.

  • Når britiske Eliten ønsket den sørlige delen av Nord-Amerika kolonisert først , ble kolonister blåst ut av kurs, og tvang dem til å etablere seg i det vi nå kaller Rhode Island - en av de få stedene der religionsfrihet blomstret i koloniene.
  • Da Illuminati bygget opp sin organisasjon og la grunnlaget for overtakelsen av jorden, ble en av deres budbringere truffet av lynet - og deres sataniske konspirasjon ble avslørt for hele verden.
  • Da Hitler planla sin egen globale overtakelse , trengte han å beseire Russland og lyktes nesten. Men, ble han tvunget til å utsette sin invasjon av Russland med fire vitale uker - fordi tåpelige Mussolini invaderte Hellas. Og grekerne rivde opp Tysklands italienske allierte. På de fire uker mistet ham krigen, fordi hans hær ble fanget i det åpne terrenget når den russiske vinteren kom.
Gud bruker ofte de små tingene for å beseire Satan.

I mangel av en spiker
Her er en av mine favoritt sitater som har sine røtter helt tilbake i det 13. århundre :
I mangel av en spiker så var skoen tapt.
For i mangelen av en sko hesten var tapt.
For i mangel av en hest rytteren var tapt.
For i mangelen av en rytter meldingen ble tapt.
For i mangelen av en melding slaget var tapt.
I mangel av en kamp riket var tapt.
Og alt for mang manglet en hestesko spiker.

Min egen erfaring
Jeg har sett Gud bruke 'manglende spiker' i mitt eget liv:

  • Når jeg mistet bussen ,så møtte jeg noen som trengte et vennlig ord eller et lyttende øre.
  • Et par middelmådige karakterer i avansert matematikk tvang meg ut av fysikk og inn i studiet av internasjonal konflikt og finans.
  • For seks år siden, en tilfeldig samtale med en venn på en torsdag førte til en liten hendelse på lørdag. Tre måneder senere, fant jeg meg selv gift med den mest fantastiske kvinnen i verden. Og nå, til min store forbauselse, er jeg her i Taiwan.
  • En uforberedt kommentar for meg av min mor førte til en YouTube-video som fikk meg til å lansere denne nettsiden - og for deg å lese det du leser nå.
Når du ser hvor mye innflytelse småting har på kursen til menneskelige begivenheter, er det lett å se Guds arbeid. Så skrekkingytende og så mektig som Satan og hans undersåtter er, er han helt sårbare for den løsnende bolten, eller albuen som dultet på en feil knapp - til feil tid.

Det er et land som heter Gosen
Jeg sier alt, fordi vi virkelig er på kurs for den største serie av katastrofer som menneskeheten noensinne har sett. Milliarder vil dø, og du kan dø, så vel. Men, akkurat som Gud hadde Gosen forberedt for israelerne som var i slaveriet i Egypt, har Gud også et trygt sted for oss.

Det virkelig finnes en måte for Guds folk å overleve det som kommer. Gud har alltid vært trofast i å lage slike steder. Spørsmålet er om du er i stand til å se hva Gud gjør.

Men du må tømme hodet
Hvis du blir fanget av fornøyelsene i denne verden, eller hvis du har falt i hendene på falske lærere, vil du ikke se hva Gud prøver å vise deg.

Du må tømme hodet ditt og overgi deg i den retningen som Den Hellige Ånd er. Du må ransake livet ditt og bekjenne dine synder. Du MÅ nærme deg Gud. Du MÅ lese og søke å forstå helheten av Bibelen. Og du MÅ kaste ut de falske lærere som plager livenes våres.

False Lærere utnytter deg
Jeg var sjokkert og bedrøvet i går kveld av å høre to kjente, dispensationalist forkynnere hevde at det vil være de som vil ta dyrets merke, og ikke gå til helvete - akkurat som om de hadde slettet Åpenbaringen 14:9-11 .

Hvordan våger de å forkynne dette kjetteri! Hvordan våger DE!

Til alle som gjør slike ting, har Gud en beskjed til deg fra Åpenbaringen:
"Og om noen trekker noe fra ordene i denne profetiske boken, skal Gud ta fra ham hans del i livets tre og i den hellige byen, som det er skrevet om i denne boken"..Åpenbaringen 22:19

Hvis du tør å begå ett slikt avskyelig kjetteri ... å ta bort den minste delen av Johannes Åpenbaring ... Jeg tviler på at du er frelst. Det gjør jeg virkelig. Ikke vis meg hvor hellig du er, eller hvor berømt. Jeg er ikke interessert i utseende ditt. Vis meg at du ikke tar bort NOE fra Johannes Åpenbaring.

Gud i kontroll
Ok, jeg risikerer å gli vekk fra mitt hovedpoeng. Så, la oss komme tilbake til det.
Poenget er at Gud er i kontroll. Situasjoner vil søke å overbevise deg om at dette ikke er tilfelle, men gå fremover i tro. Du kan ikke tape hvis du overgir deg til Gud og adlyder hans veier.

(Fra oversetteren, han som har ToreBlogg: Har oversatt artiklene, og lar resymet under stå med Google oversettelse. Les heller alle artiklene jeg har oversatt for å få en bedre oversettelse og ett bedre bilde av hele serien han ønsket å dele: Mellom nå og katastrofen 1 til 6. Del 1 kan leses her.)


WEEKEND SHOCKCAST: Mellom nå og Disaster
Så hva gjorde vi snakke om denne uken?
Denne uken har vi snakket om hendelsene som fører til katastrofale ødeleggelser of America.Amerika og saudiarabere har bygget opp ISIS, og nå ISIS har vært å lage trekk og konsolidere gevinster. Vi har også sett trekk og mot-trekk som minner oss om den buildup til første verdenskrig og II. Vi snakket også om de spillerne som ser ut til å være løse kanoner. Alt kan skje, og noe uventet gjorde på torsdag - den tragiske downing av MH-17. Det var som om Illuminati aper hadde tent en fyrstikk i bombefabrikk.
Så, la oss snakke om det.


Lytt til helgen SHOCKCAST for 19. juli her:

-
-
Artiklene som du finner i denne helgen SHOCKCAST
http://www.omegashock.com/2014/07/14/between-now-and-disaster-part-1-the-buildup-of-isis/
min serie i forrige uke , snakket jeg om hvorfor og hvordan USA kan bli ødelagt, men jeg nevnte svært lite om hendelsene som leder opp til en slik katastrofe. Denne uken ville være en god tid til å dekke det.
Det er en ganske vanlig rekke trekk som regjeringer gjør før du tar sine land i krig. Vi så dette i første verdenskrig som europeiske land manøvrert for posisjon til å plukke opp bitene av en sviktende osmanske riket. Vi så det også i andre verdenskrig som Japan søkt å øke hegemoni i Stillehavet, og som Tyskland prøvde for en tredje Reich. Og nå får vi se den enda en gang som USA ønsker å forsvare den petrodollar-systemet , og som Russland prøver å unngå å bli knust av keiserlige Amerika.
-
http://www.omegashock.com/2014/07/15/between-now-and-disaster-part-2-isis-moves/
The Mainstream Media (MSM) har vært en fanget drift så lenge ... vel, jeg tror ikke engang at våre oldefedre selv opplevd ekte nyhetsformidling. Og, jeg synes at å være en interessant kommentar om hvor mye de Elites er sårbare for befolkningen. De kan ikke oppnå sine mål uten vår stilltiende godkjennelse.
Det er derfor de trenger pressen for å forme dine synspunkter og holdninger, slik at du vil gi dem den støtten de trenger. De kaller dette Psychological Operations (Psyop), og det er utrolig effektivt. Og, i disse siste dager, er Elites kommer til å trappe opp sine PSYOPS å fullføre den jobben som de startet.
-
http://www.omegashock.com/2014/07/16/between-now-and-disaster-part-3-prewar-maneuvering/
I min introduksjon til denne serien , snakket jeg til manøvrering som skjedde før andre verdenskrig. Og, er det klart for meg at vi er involvert i samme type manøvrering nå.
Problemet er at vi er i en mye, mye svakere posisjon vis-a-vis andre land. Før andre verdenskrig, ble vi eksporterer olje og ressurser til verden. Nå er vi importerer - eller å måtte være avhengig av dyre innenlandsk produksjon. Og, er vi avhengige av utlendinger for vår makt og velstand.
Alle som har satt oss i en usedvanlig utsatt posisjon - en posisjon som Russland vil vite å utnytte.
-
http://www.omegashock.com/2014/07/17/between-now-and-disaster-part-4-loose-cannons/
Etter hvert som trykket bygger seg opp mot krig , kan hendelser inntreffer som antennes konflikt på en måte som var "ikke-planlagte". Vi har sett dette gjennom historien, og vi ofte fokus på disse hendelsene som kommer fra 'venstre felt' - uten å realisere sin kilde. Når historien registrerer starten på tredje verdenskrig, vil alle fokusere på noen heller mindre hendelse snarere enn årsaken.
Noe vil skje, som en kamp antennelse en sikring, som vil blåse opp verden. Vi vil konsentrere oss om kampen, men kampene ikke eksplodere. Det er det bomber gjøre.
Jeg har allerede snakket om bombene som har blitt nøye lagt ut, klar for det riktige øyeblikket for Globale Elites til å sette dem av. Men, mer enn bare Elites har en kamp. Og, vi ofte referere til disse typer mennesker som "løse kanoner".
-
http://www.omegashock.com/2014/07/11/america-destroyed-part-5-between-now-and-then/
Jeg hadde tenkt å skrive om hvordan Gud griper inn i de onde planene til Illuminati, men timer etter at jeg skrev gårsdagens stykke, skutt noen ned MH-17 . Min første tanke var at Gud virkelig hadde grepet inn i konflikten i Ukraina. Men, jeg ønsket å vente på utviklingen.
Disse utviklingen ventet på meg da jeg våknet i morges, her i Taipei. Det er noe uhyggelig rundt denne hendelsen, og jeg tror at det er klart for meg at de Illuminati apekatter i bombefabrikk har tent en fyrstikk .
I morgen blir det en flott mulighet til å vise hvordan Gud joggles albuene av Illuminati aper, mens stikker en tommel i øyet av Lucifer.
---
(Det er en kobling. Gjør mer enn bare å tenke på det.)
-------
Hvis du finner en feil i mitt resonnement, har et spørsmål, eller ønsker å legge til dine egne synspunkt, legg igjen en kommentar på nettstedet . Dine innspill er virkelig velkommen.
-------------
Klikk på følgende link og sjokk innboksen din med The Shock Letter :


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar