Korset - Veien til Gud

Korset - Veien til Gud

torsdag 19. juni 2014

19 juni 2014 - Hva er tegnene på ett samfunns oppløsning og fall?

Dette er ett stort emne, og jeg er ingen historiker. Men likevel, det finnes tegn som man kan kjenne igjen før ett samfunn går i oppløsning.

Jeg så på ett intervjuv fra en skuspiller av serien "Rome", og hun sa det var befriende å spille i en tid hvor det ikke fantes noen tabuer/grenser for noe. Altså ingen religiøse sperrer.

Romerriket - ett rike med høy moral
Men var Romer riket sånn fra starten? Nei, de gamle romerne var kanskje voldelige, men de hadde ingen akseptabel usømmelig atferd. Eks. de første 500 årene av Romer-riket preget av så godt som ingen skilsmisse. Men 1 par skilte seg, og det var så oppsiktsvekkende så det ble skrevet opp. Ettersom dette var den eneste offisielle skilsmissen, så tyder det at Romerne hadde et stabilt samfunn hvor kjernefamilien var i fokus.
Hannibal og Khartago
På den tid da Hannibal forsøkte å erobre Roma, så ofret hans landsmenn fra Khartago barn til gudene. Noe av det samme som abort, bare ser mer redselsfullt ut. Det er drap på uskyldige uansett hvordan du ser det. Da Roma skjønte taktikken til Hannibal og overvant han med hans egen taktikk, så måtte han flykte. Han flyktet helt tilbake til Khartago. Senere invandrerte Romerne byen, og ble forferdet når de så alle barnegravene pga ofringene til sine guder. Romerne vemmet seg over sånt da. 

Vi ser at Khartago falt av Romerne og kanskje fordi deres synder var begynt å nå himmelen? Hva da med Norge som har slaktet rundt 500.000 uskyldige barn siden 1979? Står vi for snarlig fall...?

Den greske kulturen
Senere kom den greske kulturen inn i Romerske riket, og det ble også begynnelsen til dets fall. Her ble moralen mer og mer utflytende, og homosexualitet, skilsmisse/gjengifte etc. ble mer og mer vanlig. Og i takt med det, så ble også riket deres vanskeligere å kontrollere. Og til slutt gikk det over i historien.

Nå skriver jeg om dette i all enkelhet, men likevel, det finnes noe her som er viktig å se: Rører du med grunnsteinen i ett samfunn: Far (mann), Mor (kvinne) og barn, så finnes det ingenting som holder samfunnet sammen lengre. 

Skilsmisse ødelegger ikke bare forholdet mellom mannen og kvinnen, men berører også barna. Barna åpner opp for krefter som senere kan føre dem inn i ett destruktivt liv. Også moderne substitutter som mor-mor og far-far ol. er med å dra nasjonen ned i søla. Ett samfunn uten grunnmur har ikke livets rett. Ett hus med dårlig grunnmur, vill etterhvert falle ut. Er det ikke samme med det norske hus?

Barnehager - ett lureri uten sidestykke?
Barnehager er den "nye trekkplasteret", og vi må se på tanken bak de som har konstruert systemet for å forstå hvor galt det er. 
Eks. Stoltenberg familien, som har jobbet aktivt med dette kanskje hele livet, er veldig bevisst om å ikke si far eller mor eller sønn eller datter til hverandre. De tiltaler hverandre med fornavn. Noe jeg synes som en kald relasjon. Man blir maskinell når man ikke tiltaler hverandre som mor og far, pappa eller mamma. 

I Fader vår, så sier vi "Vår Far i himmelen", og vi ser at relasjoner er det viktigste ved kristendommen. I sosialismen er derimot staten det viktigste, ved at staten blir vår forsørger, ikke familien og de nærmeste. Og det er familien som gir nærhet, sunnhet og trygghet, staten eller/og penger kan ikke gi det.

Tanken med barnehagen er å la barna bli tilknyttet staten, mer enn mor og far. Eks. så har de de siste årene tatt helt bort litteratur som gamle klassikere som Dickens bort fra barna, og gitt barna nesten pervertert, tom og meningsløs litteratur med stygge bilder. De gamle klassiske mesterne snakket mye om samvittighet og rett og galt, bygd på grunnmuren til den kristne troen. Men barna i det moderne samfunnet skal ikke ha samvittighet ovenfor andre mennesker (ved å være rettferdig) eller Gud, bare staten. Og dette jobbes det aktivt med. 

Barna er ikke lengre under foreldreretten, men snart statens barn. Hallo foreldre! På tide å våkne! Barna dine blir hjernevasket og kommunisert fra de er 9 mnd gamle. Hvor er morsinstinktet???

Foreldrene til barna, liker behageligheten barnehagen gir dem, og de små må ofte være på barnehagen lengre enn hva foreldrene jobber. Og noen ganger er foreldrene på stranden og soler seg, mens barna er i barnehagen og gråter og lengter etter mamma. 

Bort med Mamma og Pappa
Men ordet "mamma" og "pappa" er på vei ut. Det foreldrene ikke ser, er at de blir utnyttet av systemet og får belønning i form av penger. Og hvem vill vel ikke ha penger, fine biler og en god livsstil? 

Straffe barna?
Mens hvem bryr seg om barna? En som gir barnet ris får straff av samfunnet, enda det kan være forbyggende mot ungdomskriminalitet når barna vokser til. Ett barn som lærer å ha respekt for sine foreldre (autoriteter) vill også lære seg respekt for politi ol., og vill holde seg unna bråk. 

Ris kan være mer kjærlighetsfullt enn de som aldri tar barna for noe. Barn som får lov til hva som helst, er også temmelige destruktive mot andre barn. Barna lærer fort hva jungelens lov er: De sterkeste får sin rett, de svakeste må vike og bøye av. Rettferdighet er det nesten ingen som hever lengre, fordi det er gammeldags. Og den rettferdigheten staten byr er til tider latterlig. Kriminelle slipper lett unna, mens samvittighetsfulle mennesker (som teks har gitt barna ris) blir straffet. Litt ris skader nok ikke barnet om du ikke gjør det med hat, men ett barn uten grenser blir hatet. Min mening er at den største straffen du kan gi ditt barn, utenom abort, er å sette dem i barnehagen fra de er 9 mnd.

En liten pike uten grenser, så redd og så utrygg....
Min mor møtte en pike for mange, mange år siden da hun skulle på nattevakt (klokken var rundt kl 23). Og piken spurte om hun kunne følge mor ettersom hun var redd. Da spurte min mor om hvorfor en så ung jente fikk være så lenge ute, for det fikk ikke hennes barn lov til. Da begynte jenta å gråte og sa at det var ingen som brydde seg hjemme om hva hun gjorde. Grenser gir trygghet, mens mangel på grenser gjør barn utrygg.

Stress og medias straff av de "ukultiverte"
Det er ett bevist fakta att barn i barnehagen har ett forferdelig stressnivå. Og ting kan tyde på at litt ris på rompa er mindre belastende for barn, enn en dag i barnehagen. Men hvem bryr seg egentlig om barnet? Hvem taler deres sak? Ingen tørr det, uten å få med den mektige media klanen å gjøre. For hvem vill havne i gapestokken på forsiden av en avis? Sånn blir det når 10% styrer alle andres, og vi alle andre lukker ørene og holder hva vi mener for oss selv, for å ikke bli tuktet for å mene noe som kan være "støtende". Se denne videon om hvordan løgn kan felle ett samfunn i "hvordan drepe 11 millioner mennesker":Den tiden talefriheten eksisterte
Homosexualitet var unormalt til ca 90 tallet og 2000 tallet, og jeg husker mange rapporter fra den tiden (som nå er blitt av null-verdi for den styrende eliten) av forskere som da fikk lov til å studere etter hva de selv så og hørte. 

Jeg husker at jeg leste at en forsker sa "det virker som det er en forbannelse over de homofile, for de lever bare i snitt til de er 46 år" eller "en homosexuell har en lyst/begjær følelse som er mange ganger (hundre vis, om jeg husker rett) mer enn hva hetrosexuelle har".

Eller snakker noen om at homosexuelle menn som har sex med hverandre ødelegger på sikt muskelen som regulerer avføringen. Mange må da begynne å bruke bleier, ettersom avføringen da kommer ut ukontrollert. Noen kaller det kjærlighet, bibelen kaller det synd og umoralsk og lover at mennesker som lever sånn, kommer ikke inn i himmelen. Derfor er det utetisk av en kristen å vie homofile par, fordi da forakter du Gud i himmelen som skapte alt godt i sitt bilde. En homosexuell livsstil er ikke noe annet enn opprør mot Gud og Hans bud.

Ett samfunn som slipper sånne krefter løs ved å annerkjenne livsstilen, dessuten bruker de dem for å sette Guds hellige til veggen så de ikke tørr å si noe. Da er det bare de tøffeste igjen, de som ikke er redd for å havne i fengsel. Les saken om Åke Greens modige utspill.

Når Jesus snakket om endetiden, så tok Han Lot med som ett eksempel på at Gud redder den rettferdige. Og 2 engler reddet Lot ut fra ugudelige mennesker som ville voldta han. Les saken i 1 Mosebok 19.

Når ett samfunn fullt ut aksepterer de homofile og kirken fordømmer dem ikke mer, da er samfunnet på vei til å falle i en dyp nød. Det er bare å lese historien. 

Bibelen kaller JHVH, eller JAHVE for Jordens dommer, 1 Mos 18:25. All umoral til alle tider har blitt stoppet når ting har kommet ut av kontroll. Derfor så sender Gud ut sine budbærere (de trofaste rettferdige) for å forynne hvor samfunnet og enkeltmennesket må ta veien, om de da ikke vill havne i total ødeleggelse. eller som enkeltmenneske i evig fortapelse.  Synden er forsonet for alle, så det er bare å komme å ta imot for ingenting. Og er du bundet, så finnes det en vei for deg til frihet, om du da innser at dette er galt og ondt. 

Bønn om å få tilgivelse for alle syndene
Det er bare å be: Kjære Jesus, jeg vill ikke lengre være min egen herre, men jeg ønsker at du skal være min Herre. Tilgi meg mine synder og rens meg med ditt dyrebare blod. Så vill jeg følge deg og de veiene du leder meg. Takk Herre.

Ber du i oppriktighet, så vill du kjenne en uvanlig fred som du ikke ante fantes, flytte inn i ditt hjerte. Det betyr ikke at alt blir perfekt eller bra. Men at du har begynt en ny vei, og den veien innebærer også at det vill bli strid om sjelen din. Å være en kristen er vanskelig, men ikke umulig. Men Gud er for deg, hvem kan da være mot deg? Hans kjærlighet vill bære deg gjennom alt, om du da ikke gir opp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar