Korset - Veien til Gud

Korset - Veien til Gud

lørdag 24. mai 2014

24 mai 2014 - ondskapen kommer - en visjon/drøm

Jeg har hentet denne fra nettet fra en som heter Pamela Roberts Jason.


Ondskapen kommer
Jeg har hatt drømmer hvor jeg har blitt angrepet av satan og/eller hans lakeier siden jeg ble en troende for rundt 40 år siden. De tidlig kom som onde, onde tjenere (mennesker) og selv en hund! Jeg var alltid redd av deres nærvær så det gjorde meg handlingslammet. I forsøkte å prate, å kommandere dem bort i Jesus navn, men kunne ikke. Ettersom tiden gikk, ble det lettere, men det var ikke før jeg var i Jerusalem jeg endelig vant seier.


I den drømmen, det var en ugjenkjennelig størrelse på det åndelige vesenet, jeg tror det var satan, som dro meg opp på føttene bak meg. Jeg kunne høre den pustet meg inn i øret. Endelig klarte jeg å få frem en liten lyd at han skulle gå fra meg, og jeg gjentok det med voksende overbevisning flere ganger, helt til den forlot meg.


Disse drømmene er temmelig virkelige, og jeg opplevde at dette var krigførings leksjoner fra Herren. Jeg tenkte at dette var slutten på det, ettersom jeg ikke hadde flere drømmer som det (2007) til for noen uker siden. Denne var den mest realistiske og skremmende hittils.


Den startet ved at jeg så mot himmelen og så der ett lys...som om himmelen var åpen. Jeg tenkte først at det var Guds herlighet og var glad, men så fornemmet jeg at det var noe som ikke stemte. Straks ble lyset (som var svakt i forhold til Guds lys, som jeg hadde fått ett glimt av og som er hinsidig all forståelse.) Den trakk seg tilbake inntil det ikke var noe annet enn en virvelstrøm innhyllet i ett tomrom av mørke.


Den forsøkte å trekke meg mot seg. Ettersom jeg forstod at dette ikke var Jesus, men fienden, så begynte jeg å kommandere den å forlate meg og den ble svekket, men den tok seg opp igjen ved å fortsette å trekke meg mot det. Jeg kan ikke beskrive hva jeg opplevde med bare ord. Det var ren fullkommen ondskap. 

Akkurat som min Jerusalem opplevelse, jeg ble fanget av den realiteten i en tillstand av bevissthet og bevisstløshet. Jeg visste jeg måtte kjempe for å våkne fullstendig og det var nesten umulig. Jeg famlet meg frem fra min sovende tilstand og rykket meg selv opp og ut av sengen, og visjonen begynte å tone ned sakte, men enda var den ganske virkelig. Det tok meg noen minutter før jeg fullstendig hadde ristet den av meg. Jeg måtte gå ned og finne noe mat i kjøleskapet, ikke fordi jeg var sulten, men for å komme til meg selv.


Alt jeg kan si, var det jeg følte der og da. Dette var satan som hadde blitt kastet ned til jorden og han svelget den. Hvis vi tror vi har sett, eller kjent ondskap, vi vill bli sjokkert over det uhyre omfanget over det som ganske snart er her. Vi er ikke forberedt på det, men må bli det. Mange har blitt sugd inn i det tomrommet som allerede har kommet ned. Mange flere vill falle for fristelsen. Det lyset som de vill se er ett falsk lys, ett forførende lys som dypet på ondskapen og dra de inn i det dypet av helvete.


Jeg bønnfaller alle å undersøke nøye den veien du går på, og bønnfaller deg å slutte å høre på menneskers lære. Sett ditt øye på din første kjærlighet, Jesus,  og la Den Hellige Ånd få lære deg, åpne ditt hjerte å kjenne Hans veier der Han leder. Som en liten side kommentar, det har vært ganske nøyaktig 7 år siden sist drøm/visjon, og det var i Jerusalem i mai 2007.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar